Ана

Отговори

Преглеждане на 13 съобщения - от 1 до 13 (от всички 13)
 • Автор
  Публикации
 • в отговор на: John Riven, Дама Q, сънища, символи… #8680
  Ана
  Участник

  ми, напиши си съня в специалната форма, която е в контакти. Отворена е от 1 до 7 всеки месец!

  в отговор на: Левски #8671
  Ана
  Участник

  Знаех си аз, за Българите Арийци!
  Благодаря, Алена :))

  в отговор на: предстоящи войни #8661
  Ана
  Участник

  Алена,
  Благодаря!

  в отговор на: гадаене с Таро #7903
  Ана
  Участник

  https://www.karm-krag.com/16/03/2012/lubopitno/taro-predskazvat-jivota-ot-hilqdoletia.html
  това е статията, в която прочетох, че не е добре да си редим сами. А въпроса ми беше общ, нещо като какво ме очаква или какво ми предстои? Аз от съвсем скоро редя и всяка информация ми е важна, така че ако знаеш нещо по въпроса, който съм задала, ще се радвам да го споделиш 🙂

  Ана
  Участник

  трябва да се започнат от начало, пише го и в книгата и в много от отговорите на Алена

  в отговор на: Най-добрия изборен ден #7635
  Ана
  Участник

  ок

  в отговор на: Най-добрия изборен ден #7633
  Ана
  Участник

  Здравей, Алена
  днес мернах на началната страница на в. Уикенд банер към интервю с теб на вътрешните страници.
  Ще публикуваш ли това интервю в сайта или да си купим вестника?

  в отговор на: Общи астрологични въпроси #7610
  Ана
  Участник

  🙂 Благодаря!

  в отговор на: Общи астрологични въпроси #7604
  Ана
  Участник

  Здравей Алена,
  интересува ме нещо от номерологията, нали година 8 е освен материална и кармична? В кои случай трябва да я разглеждаме като материална и в кои, като кармична? Много пъти си писала, че в никакъв случай не трябва да оставаме без работа през тази година, но ако все пак се случи, как да коригираме отрицателните последици за следващите 9 години? Имам и един в/с за година 9, както знаем, тя е емоционална и приключваща, ако решим да започнем някакво обучение през тази година, курс, висше образование, степен, по какъв начин ще се отрази на бъдещата ни реализация? Трябва ли да пропуснем тази година и да изчакаме по- благоприятната следваща година?

  в отговор на: Съдбовни знаци #7597
  Ана
  Участник

  А какво в същност се случи с първия?

  в отговор на: Съдбовни знаци #7570
  Ана
  Участник

  Ето една поредица от случки, които наистина ме терзаят- преди две седмици,в петък, както всяка сутрин влязох в колата запалих и веднага предприех маневра. Видях котката на входа ( така и викам, защото нашия вход и е хабитат, така да се каже), че стои и не се опитва да избяга, реших че толкова е свикнала с нас, че изнаглява и потеглих. Метри след като тръгнах, чух някакъв шум по ходовата част на колата, но понеже не повтори, продължих. На следващата пресечка, не повече от 50-60 метра , пак издрънча и в задното огледало видях да пада едно коте. Веднага отбих и слязох да го спасявам, оказа се здраво и по- бързо от мен, опитах се да го хвана и да го върна при майка му, уви без успех. На следващия ден, брат ми видял на пътя( същото място) убита майката на котето. След няколко дни сънувах, че трябва да вляза в бяла стая, намираща се наполовина под земята, но изпитвах ужас, защото тавана беше покрит с паяжини и много паяци. В момента в който прекрачих прага видях един, който се спусна към пода, докато бягаше към мен се превърна от огромен черен паяк, в малко коте, хукнах да го гоня, когато го настигнах, видях, че всъщност е куче. Един човек стоеше до него и ми се извиняваше, че не успял да го убие.
  Една част от сънищата си забравяме, а друга остава като спомен. Означава ли това, че сънищата, които не забравяме, са показни?

  в отговор на: Най-добрия изборен ден #7383
  Ана
  Участник

  по отношение на изборния ден, аз все още се надявам ГЕРБ да не влизат в парламента и да предизвикат още по- рано разпускането му и по- ранна дата от 5.10

  в отговор на: Най-добрия изборен ден #7382
  Ана
  Участник

  страхотна е идеята за форм, адмирации

Преглеждане на 13 съобщения - от 1 до 13 (от всички 13)
error: Защитено съдържание!