гадаене с Таро

Преглеждане на 3 раздела отговори
 • Автор
  Публикации
  • #7875
   Ана
   Участник

   Здравей, Алена
   от известно време имам Таро на Кроули и въпреки съвета ти, да не редим на себе си, аз се уча да разчитам картите, редейки за себе си.
   Та, имам нужда от помощ при разгадаването на символиката. Точно по времето, по което започнах работа, редих няколко пасианса, не съм сигурна дали така се казва и понеже в тази книга, няма пасианс, който се реди като общо за човека, без в/с, наредих един друг със моята карта и ред минало, ред настояще и три реда бъдеще ( това е най- общо казано). Тогава около мен се наредиха всички възможни страшни карти- дявола, обесения, девятка мечове, смъртта…. ужас, направо. Реших, че е за новата работа, започната в година 9. След няколко дни пак наредих, пак почти същата комбинация, тогава реших, че е заради различния пасианс, който картите не харесват.
   Около месец след това се случи поредното наводнени, което засегна и нашия имот. Майка ми пуснала и двете кучете, каракачанки- не че има значение, за да не се удавят в приливната вълна, те се сбили и едното изчезнало в приливната вълна. На следващия ден, с брат ми тръгнахме да го търсим по коритото на реката, с надеждата да го открием, уви без успех, но по пътя бяхме подгонени от друго огромно куче, което явно беше пазач на някой от скъсаните язовири, спасихме се на късмет- буквално.
   Алена, може ли картите да са ме предупреждавали за тази неприятност или наистина е заради импровизациите ми?

  • #7902
   gaieneta
   Участник

   Здравей, Ани!

   Изненадах се, като прочетох, че Алена съветва да не редим на себе си. Би ли ми обяснила защо? В редица книги за Таро се казва, че е най-добре да започнем да се упражняваме да разчитаме картите именно като редим на себе си, чрез задаването на елементарни въпроси от порядъка “ Как ще премине денят ми?“. Попадах на повече съвети, свързани с това да не редим на наши много близки хора( съпруг, майка, сестра, дете и т.н.), защото много трудно в такъв случай оставяме обективни и се влияем от това, което знаем за тях и това, което знаем,че искат да чуят като отговор. Аз също имам колода и като начинаещ, се уча като се упражнявам върху себе си, сега разбирам от теб, че всъщност не е най-добрият начин. На кого да редим карти тогава, когато ги опознаваме и се учим? От твоето обяснение не можах да разбера ти какъв въпрос си задала на картите, при подреждането?
   Надявам се Алена да внесе повече яснота по темата!
   До скоро!

  • #7903
   Ана
   Участник

   https://www.karm-krag.com/16/03/2012/lubopitno/taro-predskazvat-jivota-ot-hilqdoletia.html
   това е статията, в която прочетох, че не е добре да си редим сами. А въпроса ми беше общ, нещо като какво ме очаква или какво ми предстои? Аз от съвсем скоро редя и всяка информация ми е важна, така че ако знаеш нещо по въпроса, който съм задала, ще се радвам да го споделиш 🙂

  • #8475

   На тези питания отговора е пуснат отдавна в сайта на списанието, като съм повторила темата за Таро.

   Весел празник

   Алена

Преглеждане на 3 раздела отговори
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.
error: Защитено съдържание!