Светлана Тилкова – Алена

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова – Алена

Икономист, издател, писател, автор на 49 книги, първата излязла през 1998 година, автор на списание „Кармичният кръг“, астролог.

Родих се Водолей, това като че беше едната от причините да се отвори съзнанието ми за невидимия свят още от първите мои детски години. Невидимото стана видимо за мен когато бях на три години, а животът ми беше живот в самота, защото виждах това, което другите не виждаха.

Завършила съм Международни икономически отношения, а заниманията ми с астрология започнаха през 1977 година. В безкрая на тази наука ме въведе най-напред един възрастен астролог в Япония. Успоредно с дарбата си на прониквам в невидимото бързо установих, че мога да свържа астрологията с миналите прераждания на хората, но още не бях достигнала това ниво на знания. Постепенно в годините задълбочих изследванията си, сравнявах различни човешки съдби и звездните им карти и достигнах до своите изводи, които и днес ме водят по пътя на нови открития.

Неоценимо беше обучението ми по астрология и психоанализа в САЩ, както и срещата ми през 1990-1991 година с Линда Гудман. С нейна помощ намерих вярната посока, в която трябваше да продължа с изследванията си. В момента основната насока на моите изследвания е свързана с преражданията, в които мога да прониквам без хипноза и влиянието, което някои от тях оказват в живота на индивида. Те са свързани с положението на Северния и Южен Лунен възел, но не всички са минали, някои от тях могат да бъдат и предстоящи.

КАРМА

Кармата са семенцата, които всеки от нас гради във всяко едно прераждане и от които зависи следващото. От нас единствено зависи тези семенца да са качествени и да дават добри плодове, за да можем да живеем в съзвучие с Вселенските закони.

В живота ни има вибрации на датите на раждане, които предупреждават за отсъствие или присъствие на кармичен товар.

Накратко ще ви запозная с някои от тях, а на всеки две седмици ще можете да четете в страницата ми подробности, чрез които ще подреждате по-добре живота си и ще променяте съдбата си в желаната от вас положителна посока.

Числата на кармична разплата са 4,8,13,17,22,26,31.
Числата на кармично наказание са 16,18,29.

Числата на кармична отплата са всички останали числа от месеца, а най-облагодетелствувани са родените на датите 23,24.

Числата на кармична разплата са собствен избор на всеки от нас, след определен брой прераждания, заради достигнато стъпало на духовна зрялост. Те са свързани с така наречените междинни прераждания и изчистването в съответния живот от грешки допуснати в предишните физически въплъщения.

Повече за значението на числата на кармична отплата, кармично наказание и кармична разплата можете да прочетете в ЧИСЛА! Често се говори за кармични половинки и духовни или сродни души. Тези понятия се смесват, без да е ясно тяхното значение и това води до сериозни последици, които са следствие от непозволени партньорства.

Смисъл на тези понятия може да бъде обяснен със съществуването на първичните и вторични триади.

error: Защитено съдържание!