Реклама

Категория | Родените в деня

Поздрав за рождениците • Честит рожден ден на родените на 23 април!

  Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември ви орисва на повече самота и желание за уединение. Подходяща е за обогатяване с нови знания, себеанализ и осъзнаване на грешките.

 • Цветове, метали, минерали и билки благоприятни за родените под вибрациите на числата от 1 до 9

  Родените под вибрация 1 са деца, подвластни на СЛЪНЦЕТО, звездата, покровител на това число. Техните цветове са слънчевите – бялото, жълтото, оранжевото – много е важно да се обличат с тях, за да могат по-пълноценно да консумират своята енергия от Космоса, дори и когато не са напрегнати или уморени. Тези цветове ще им помогнат да си доставят удоволствие, слушайки музиката, която харесват, без тя да им въздейства неблагоприятно. А минералите на тяхното здраве, които нямат нищо общо с тези на зодиакалния знак, са кехлибарът – събрал в себе си светлината на природата, и на яркото Слънце, също и топазът.

  Метал: злато
  Минерали: планински кристал, хризоберил, диамант, златист топаз, рубин
  Билки: мащерката, лавандулата, жълтият кантарион, лайката, тинтявата и дафиновият лист

  Уязвими при здравословни проблеми са: сърце, кръвно налягане, кръвоносни съдове, гръб

  Родените под вибрация 2 са подвластни на Луната. Техните цветове, както и сами се досещате, са тези със сребристия лунен блясък, но също и светложълтият, светлозеленият и светловиолетовият. Музиката, подходяща за тях, е тихата, лиричната, докосваща струните на нежната им душа. Все пак е добре от време на време да отидат на дискотека и се хвърлят в ритъма на рока. Агресията на тежката музика ще им помогне да надмогнат колебанията си и желанието да се скрият от света. Техните минерали са смарагдите, перлите и лунните камъни. Задължително е, искат ли да са здрави, да носят сребро. Изискването важи с особена сила, когато годината е високосна.

  Метал: сребро
  Минерали: авантюрин, хризопрас, опал, лунен камък, перла
  Билки: живовляк, цикория, ленено семе

  Уязвими при здравословни проблеми са: черва, жлъчка, черен дроб, корем

  Родените под вибрация 3 са под силното въздействие на Юпитер. Той ги кара да се стремят непрекъснато към движение и промени. Не искат да изпуснат нито миг от живота си. Какво по-хубаво от това цветовете, с които се обличат, да отговарят на стремежите им? Нека небесносиньото бъде в унисон с мечтите им да полетят из Вселената, а есенните багри им напомнят, че са деца на майката Земя. Музиката усещат с цялата си същност. Каквото и да слушат, те извличат своите тонове. Тюркоазът е минералът на тяхното здраве.

  Метал: цинк
  Минерали: халцедон, хризолит, сапфир, топаз, тюркоаз
  Билки: мента, жълт кантарион, карамфил, градински и планински чай

  Уязвими при здравословни проблеми са: нерви, кожа, кости в областта на таза и горните крайници

  Родените под вибрация 4 са подвластни на Уран. Не им е лесно да се справят с капризите на своята четворка, подсилени от енергията на тайнствената планета. Добре е да не забравят, че цветовете им са багрите на безбрежния океан и на зеленината, родена от майката Земя. Сребристото е подходящо за моментите на празника, тяхната истинска същност, когато и музиката около тях трябва да е нежна и изпълнена с романтика. Минералите, които им носят енергия и сила, са планинските кристали, кварцът, сапфирът.

  Метал: олово, алуминий
  Минерали: аквамарин, аметист, гранат
  Билки: градински чай и жълтурче, могат по-често да си хапват мушмули, които им действат добре

  Уязвими при здравословни проблеми са: жлъчен мехур, бъбреци, щитовидна жлеза, ръце и крака

  Родените под вибрация 5 са повлияни от Меркурий. Те отлично намират път към сърцата на другите хора. За тях няма проблеми с общуването, както и в избора на цветове. Но тук има едно предупреждение – не им препоръчвам тъмния цвят – черно, тъмносиньо, кафяво, защото ги затварят енергийно. Музиката е част от съществото им. Каквато и да е тя, те се чувстват добре даже и там, където на другите им идва да запушват ужасено уши. В тях и при метални звуци не избликва агресия. Минералите, които могат да ги красят, са среброто, аквамаринът, а за онези, които могат да си позволят лукса, и платината. Когато годината е високосна, среброто е металът на успеха за всички. Те ще се чувстват напълно в свои води с неговото засилено положително влияние.

  Метал: живак
  Минерали: ахат, златен берил, яспис, корнеол, нефрит, тигрово око
  Билки: мащерка

  Уязвими при здравословни проблеми са: дихателните органи, нарушен сън, но също и бъбреци, черва и черен дроб

  Родените под вибрация 6 са хора, на които, без значение от зодиакалния знак, в който са родени, Венера дава шанс да се радват на любовта в своя живот. Могат да се обличат във всички пастелни тонове. Няма забранени цветове. Музиката, която гали техния слух и изпълва с доволство духа им, е класическата, но не биха се отказали и от друга, стига да я възприемат. Опалът им дава сили. Не е нужно да е голям, може да е като малка капчица. Това е достатъчно, за да се зареждат с естествената жизнена енергия.

  Метал: мед
  Минерали: хиацинт, корал, розов кварц, смарагд, турмалин
  Билки: мащерка, мента, листа от роза, върбинка

  Уязвими при здравословни проблеми са: шия, раменен пояс, челюсти

  Родените под вибрация 7 са под влиянието на Нептун. Тук са табу черните цветове, без значение дали са модерни или ги привличат. Те затварят изцяло енергийните им центрове, от което могат да си навлекат сериозни здравословни проблеми. Подходящото за тях облекло е с багрите на спокойното море и тези на морското дъно. Бялото е също техен цвят. Ако си направят подарък – колие със сапфир, ще бъдат напълно в съзвучие със своето аз.

  Метал: платина
  Минерали: аметист, сапфир, лунен камък
  Билки: киселец, коприва, ленено семе

  Уязвими при здравословни проблеми са: нерви, кръв, кости и бактериални инфекции

  Родените под вибрация 8 са Сатурнови деца. Не им е лесно да се съобразяват с капризите на тази планета, особено ако не са представители на Козирога и Водолея, свикнали с тях. Цветовете им са тъмносиньото, тъмнозеленото, бежовото, светлокафявото. Музиката, действаща им отпускащо, е приятната забавна и танцова музика. Не биха се отказали да се впуснат и в латиноритъма, а когато са в концертната зала, бързо откриват грешките, защото и те слушат и възприемат музиката с цялото си тяло. Минералите на тяхното здраве са ониксът и опалът.

  Метал: олово
  Минерали: котешко око, малахит, рубин
  Билки: цвят от бъз, овчарска торбичка, градински чай, живовляк

  Уязвими при здравословни проблеми са: жлези, глава

  Родените под вибрация 9 са заредени с впечатляващо количество Марсова енергия. Техните цветове са светлосиньото, бялото, червеното и виненочервеното. Минералът на тяхното здраве е рубинът, искрящ като капка кръв. Тук е мястото да кажа, че за тях слушането на музикални стилове като метъл или траш е повече от нежелателно. Тази музика увеличава тяхната скрита агресия и може да ги накара да прекалят с алкохола или да наранят някого до степен да попаднат под ударите на закона. Ежедневното релаксиране с тиха приятна музика тушира склонността им към избухливост и събужда тяхната невидима чувствителна душевност.

  Метал: желязо
  Минерали: диамант, гранат
  Билки: брош, хмел, бъз, коприва, мента, чемерика

  Уязвими при здравословни проблеми са: зъби, уши, очи, нос

fashion days

Избрани статии