Реклама

Категория | Интервюта

Светлана Тилкова – Алена: „Черните“ хора са много

  • Интервю на: Светлана НИКОЛОВА, в. "Бизнес поща"

Райна Княгиня, едната от любимите на Гай Юлий Цезар и Константин IV Погонат са преродени в България, казва известната астроложка. Тя и още само трима в света можели да странстват във времето и пространството.

Светлана Тилкова е известна на тв зрителите като Алена – астроложката от bTV. Позната е още и от списанието й „Кармичният кръг“. Но малко хора знаят, че тя е завършила международни икономически отношения, била е многократно в Тибет, където й дават името Алена, знае 6 езика и е роднина на Владимир Димитров-Майстора (той е чичо на майка й).

- Кога започнахте да виждате невидимото за другитеи какво е то?

- Започнала съм да виждам незримото, още когато съм била на годинка и половина, а на три години съм могла да разкажа видяното на моя баща. Всичко, което виждам, е като на филм, само че аз съм една от героините в него. физическите усещания са същите, ако съм в земните векове. Ако просто се рея във Вселената, съм лека като перце, щастлива… Но винаги се връщам и към земното щастие и настоящето. И всичко е в цвят и картина. Няма фантастика.

В детството си бях наистина много самотна. Тази самота продължи до моята 18-а година, когато започнах да осъзнавам една горчива истина, че хората не са това, което показват и трябва да се примиря с тяхната двойнствена същност. Затова, когато срещнех човек, който е „истински“, решавах, че Съдбата ми прави поредния подарък.

- А сега контролирате ли процеса на виждане на незримото?

- Да, благодарение на моите тибетски учители. Мнозина си мислят, че съм била в Тибет, за да изучавам астрология. Там обаче на учих ритуали, чрез които мога да блокирам злонамерените действия на хората, да премахвам от полевите структури на човека енергийното въздействие. Но от няколко години не използвам тези си знания. Няма смисъл да хабя силите си, след като ХОРАТА ОТНОВО ХУКВАТ ПО ВРАЧКИ и се оказват сред проблеми, които са си създали сами.

- Свързвате ли астрологията с миналите прераждания?

- След обучението при Линда Гудман работя непрекъснато и развивам знанието, свързано с астрологията и кармата. В света сме само четирима, които са орисани да притежават повече от тежката и отговорна дарба да странстват във времето и пространството, но само аз се занимавам с астрология. Именно заради това съм задължена да развия това все още неясно знание – кармичната астрология.

- Много ли са „черните“ хора? Може ли в този живот човек да е вършил добро, да е позитивен и пак да носи „тъмното“ от минало прераждане?

- „Черните“ хора, за съжаление, са много, но имат възможност да се променят. „Тъмното“ в тях не е само от миналите им прераждания. Напротив, ако са осъзнали грешките си, ако в настоящия живот живеят в съзвучие с вселенските закони, те НЯМА ДА БЪДАТ ЗАРЕДЕНИ С НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ.

За жалост, фактите доказват, че не винаги успяваме да сме коректни и към самите себе си, и в отношенията си с другите. Във всеки миг творим кармата си, а от действията ни зависи дали ще бъдем „бели“ или ще „почернеем“". Искам да напомня, че „белотата“ лесно потъмнява, а „чернилката“ може да не се „изтрие“ в много бъдещи прераждания.

- Една лоша постъпка, дори да е неосъзната от извършителя, как „отеква“ в живота му?

- Зависи от бързината, с която осъзнаваме лошата си постъпка. Ако я коригираме веднага, ако не се оправдаваме с другите хора, няма да остави следа в живота ни. Забавим ли осъзнаването на стореното, вече си гарантираме негативен кармичен товар.

НАЙ-СТРАШНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е САМОУБИЙСТВОТО

Според вселенските закони абортът не е наказуем, ако е извършен преди 4-тия месец на бременността. Посегателството на човешки живот в кармичен план също невинаги се наказва, защото се случва да е извършено при самоотбрана заради нечия незаслужена агресия.

- Подлагали сте се на регресивна хипноза…

- Доброволното ми подлагане на хипноза бе в САЩ и целеше да докаже вродените ми дарби, но и да ме освободи от моите страхове, които са свързани със събития и травми от детските ми години. Всичко, което съм преживяла, е много лично и няма как да бъде споделено. Разказвала съм го единствено на моя съпруг. А ПЪТЯТ НАЗАД Е БОЛЕЗНЕН И НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ, защото, когато човек се върне във вътреутробното си съществуване и след това се озове в края на предишния си живот, болката е ужасяваща.

- Правили сте хороскоп на Рейгьн, а на други известни личности? Възползваха ли се партийните кадри през тоталитаризма от Вашата дарба?

- Хороскопът на Рейгьн беше моята дипломна работа при завършването на обучението ми в САЩ. Не съм му правила хороскоп „по поръчка“. А кодексът на астролога и моят личен морален кодекс не ми позволяват да разказвам на кого съм правила хороскопи. По време на тоталитаризма все още изучавах астрология. И точно тогава – през 1983 г., бях изпратена по линия на културния обмен между България и САЩ на 18-МЕСЕЧНО ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ФИЛИАЛА НА „КЕПЛЕР АКАДЕМИЯ“ В НЮ ЙОРК. А и тогава бях твърде млада и трупах опитност за себе си. Иначе са искали, но отказвах.

- Сега не сте ли „обсадена“ от елита? Кои най-често Ви търсят?

- Хората от елита търсят не само мен, а вероятно и други известни астролози в България. Преди всичко в тези среди имам много приятели, но няма как да спомена имената на тези, които са получили от мен личен хороскоп. Не е лоялно, а и тази дискретност е също така задължителна, както е задължителна лекарската тайна. Друго е по-важното – БЪЛГАРИЯ ДА ПОЕМЕ ПО ПЪТЯ НА НАПРЕДНАЛИТЕ ОБЩЕСТВА, да надраснем примитивизма, в който „шестват“ врачки и ясновидки, и всеки да припознае астролога като свой достоверен житейски наставник.

- Има ли преродени исторически личности у нас, дали са известни сега?

- Човешко качество е всеки да търси свое велико прераждане. Срещала съм хора, които са преродени исторически личности, но са само 5 в цялата ми практика. В България са трима – преродена е Райна Княгиня, едната от любимите на Гай Юлий Цезар, Константин IV Погонат. А в чужбина са преродени Гоген и Магелан (в Германия).

- Пренасяли сте се в бъдещето. Какво видяхте?

- Пренасяла съм се единствено в XXIII век на Земята и съм се срещала с моето ново въплъщение. Животът съществува, основан на развити технологии, на генно инженерство и на повече чистота на планетата Земя.

  • Интервюто е публикувано във в-к "Бизнес поща" на 03.04.2006 г.

    На всички, които черпят от извора на списание "Kармичният кръг", напомняме, че е коректно да ЦИТИРАТ ПЪРВОИЗТОЧНИКА.

Коментарите са изключени.