Реклама

Категория | Интервюта

Астроложката Алена: На 12-и ще се накажат лъжците

 • Интервю на: Деяна ПAВЛОВА, в. "България днес"

Астроложката Алена: На 12-и ще се накажат лъжците

Коалициите ще се провалят на този ден

Светлана Тилкова, позната и като Алена, е български астролог и нумеролог. Тя е родена през 1955 г. в София и завършва Немската гимназия и ВИИ „Карл Маркс“, специалност „Международни икономически отношения“. През 1977 г. започва да изучава астрология.

- Алена, президентът Росен Плевнелиев съобщи, че датата за изборите ще е 12 май. Какво показват звездите за тази дата?

- Датата е възможно най-добрата, тъй като през целия месец април провеждането на избори от астрологично-кармична гледна точка е недопустимо – заради бъдещи проблеми.

Денят на изборите – 12.05.2013 г., от една страна, говори, че всички партии, създали коалиции с неизвестни до този момент новосформирани партии и формации, ще се провалят. Именно защото залагат на новото и непознатото, което, даже и маскирано зад народоугодни лозунги, ще преследва свои си цели. Денят ще донесе мимолетна изява на хора, които не целят да работят в полза на България, а гонят собствените си интереси или тези на други държави, работещи за слаба България. Денят ще накаже неподходящите коалиции.

Денят на изборите от астрологична гледна точка е със Слънце в Телец и с асцедент в Близнаци и казва, че политиците, убеждавали чрез лъжи, ще понесат наказанието си с нисък вот. Тук мога да посъветвам партиите, които са убедени в своята правота, да не провеждат напориста и aгресивна кампания.

В същото време присъствието на Луната в дома на асцедента е знак, че лидерите на партии, също и президентът Плевнелиев, са склонни да проявят на моменти свръхчувствителност, емоционална нестабилност, непостоянство и променливост.

Президентът, който се обяви в подкрепа на протестите, не бива да е готов на всичко, за да угоди на протестиращите, защото може да се окаже, че е постигнал обратния ефект – уронване на авторитета му.

- Коя е най-добрата дата за провеждане на парламентарните избори?

- За час-два след обявената дата не мога да кажа, защото подобни изчисления се правят със седмици. Също така не може една дата да е добра за всички. Всеки лидер и партия имат своята си подходяща дата. Ето защо е по-добре, когато има насрочена дата, да бъде приета, а лидерите, които мечтаят за успех, да си вземат астрологичните прогнози, за да се предпазят и да избегнат грешките, водещи до провал.

- Насрочената дата подсказва ли какъв ще е изходът от изборите?

- Датата говори много за този, който може да я разчете. На първо място е редно политиците да осъзнаят, че могат да бъдат подведени и в желанието си да са в управлението на държавата, да се коалират неправилно. Знам, че в тези избори се готвят да участват хора, които вече много пъти са се проваляли, но този път ще дръпнат със себе си и всяка обвързала се с тях партия. Глобалната промяна, която ни дарява този ден, може да се окаже както възход за България, така и да се окажем на дъното на пропастта, откъдето ще излизаме трудно и продължително.

- Коя партия ще е най-облагодетелствана от числото 12?

- Всяка партия има различни шансове на тези избори. ГЕРБ в лицето точно на Бойко Борисов като лидер на партията е орисан да осъществи кармична разплата в България, която ще доведе до стабилност в държавата и завиши стандарта на живот на хората, ако не действа прибързано и импулсивно. А също така, ако съумее да намери верните думи и да е сред хората. Естествено, доброто даром няма да дойде. Трябва да си го изстрадаме и да платим цената на всичко, направено в ущърб на народа от 1989 до 2009 г. ГЕРБ няма нужда от предизборна кампания, но ще има сериозен проблем, ако до изборите не се освободи от предателите в структурите по места. А такива има много. В противен случай заради влиянието на планетарните аспекти може да се окаже, че партията уж има подкрепящи ги по места хора, а в същото време съществува хаос, който може да не бъде овладян и да се окаже, че са намалели до неузнаваемост.

За БСП денят на изборите е без значение, защото те винаги гласуват под строй. Сега няма да е по-различно, но заради всичко, сътворено от БСП във вреда на държавата, резултатите от изборите може да са неочаквано негативни за тях.

ДСБ в лицето на Иван Костов да са особено внимателни, защото изборният ден за тях е на много нови контакти, но все неподходящи и предателски. Партията му отдавна е в кома, тъй че на 12 май може да минат в историята.

ДПС в лицето на Лютви Местан е добре да се съобразява с изискването за кармична разплата с народа и с България. При него тя е двойна и може да го смачка с трудности, породени от непредвидими странични фактори, които да преобърнат живота на партията и да я тласнат в неочаквана посока на етнически проблеми и брожения – нещо, което никой българин, живеещ в България, не иска.

CДC в лицето на Емил Кабаиванов също е подвластен на двойна кармична разплата, която, ако се коалират с неподходящи партньори, ще ги изхвърли от следващото Народно събрание.

Р3С в лицето на Яне Янев – от една страна, му трябва умение и такт да си възвърне доверието в своите избиратели, да укрепи партията. Периодът до 12 май го орисва на трудности, породени от странични фактори. Да се пази от предложения на нови формации, които имат едничката цел да са във властта на всяка цена. Ще го повлекат надолу. Да не приема в РЗС „независими“ депутати.

„АТАКА” в лицето на Волен Сидеров готви мъст за всички политически партии, а покрай тях и за целия български народ заради невъзможност до този момент да задоволи егото си да е или президент или премиер. Няма и да бъде! Да, но хората не са му виновни, а той ще е готов на всякакви непочтени действия, на подмолни игри, дори на провокации към всички останали, за да остане във властта. За жалост с действията си той отблъсква разумните националисти и отваря място за крайни и ненужни на България формации.

- Премиерът постъпи в болница преди дни, вие неотдавна казахте, че той трябва да си мери думите и че го чакат неволи, какво друго го очаква, ще се възстанови ли скоро?

- Премиерът Бойко Борисов има моята подкрепа въпреки всичко, въпреки допуснатите грешки. Той ще се възстанови здравословно, но си мисля, че ние, българите, вече няма да сме същите заради два факта. Единият е запалването на чучело във Варна ден преди премиерът да постъпи в болница. То беше нарочено за него. В незримия свят това злодеяние повлиява целия народ, но явно подпалвачите не си дават сметка, че незримият свят няма да опрости това действие и мъстта ще е за целия народ. Другото такова деяние беше изгарянето на конституцията в Пловдив, акт, равен на проклятие за България. Отново незримият свят ще мъсти. Дай Боже да намерим начин за изчистването му. Приемам за добър знак, даже бих казала за Божи знак, посещението на патриарх Неофит при премиера, а най-вече подарената му икона на Цар Борис Покръстител. Убедена съм, че това е знамение за цяла България и малък лъч светлина, говорещ, че злодействата ще бъдат туширани. А премиерът да се готви за нов старт.

 • Интервюто е публикувано във в-к. "България днес" на 01.03.2013 г.

  На всички, които черпят от извора на списание "Kармичният кръг", напомняме, че е коректно да ЦИТИРАТ ПЪРВОИЗТОЧНИКА.

17 отговора за “Астроложката Алена: На 12-и ще се накажат лъжците”

 1. Ана
  +3
  Vote -1 Vote +1
  Ана
  | коментари (99)
  2 март 2013 в 8:13

  Здравей, Алена
  с нетърпение чаках коментара ти, като астролог и номеролог, за датата на която са насрочени изборите. Добре е, че президента не се подведе по бързането на Л. Местан да ги насрочи за края на Април.Разбирам, че датата е добра за новия път по който сме поели, под ние имам предвид народа. И аз се присъединявам към посланието ти, ГЕРБ да си изчистят омърсяващите ги клетки по места.
  Но аз искам да обърна внимание на последната част от интервюто. От дни, не ми излиза от ума горящата конституция, бях и продължавам да съм изпълнена с възмущение. Та това е един от трите символа на Демократичната държава. Признавам, въобще не ми дойде на ума че този акт ще предизвика кармична мъст! Не бях чула и за подпаленото чучело във Варна, това пък е такава глупост, след всичко изписано и изговорено за енергийния заряд, който носят кукли направени и наречени на някой човек! Бог да пази Борисов.
  Алена моля те, продължи тази тема. За мен, а предполагам и за всички Българи е важно да знаем, как тези безотговорни деяния ще повлияят на Българите, как всеки от нас по отделно и всички заедно, можем да развалим проклятието, което ни стовари един хлапак, как да уравновесим негативната карма, която си изградихме през последните дни!

  • +1
   Vote -1 Vote +1
   sonya_sip
   | коментари (22)
   2 март 2013 в 16:15

   Извинявай,че ще те поправя ,но конституцията не е символ,а стълб на държавността,а основни национални символи на българската държава са знамето, химнът и гербът на Република България, както и гвардията-4тия символ!

   • Светлана Тилкова - Алена
    +5
    Vote -1 Vote +1
    Светлана Тилкова - Алена
    | коментари (280)
    15 април 2013 в 16:42

    Привет и на двете!

    Наистина Конституцията е стълб на държавността и не приемам този акт на неуважения и унижение, но явно има хора, които не разбират какво ни причиняват. След като отново имаме стабилно управление, обещавам да дам информация как всеки от нас може да помогне да измием този срам, а с изчистването на проклятието ще се наложи да се заема аз, но не без ваша помощ.

    Поздрави
    Алена

 2. +5
  Vote -1 Vote +1
  kris
  | коментари (10)
  2 март 2013 в 10:49

  Здравей Алена,
  И аз очаквах с нетърпение статията, и както се казва още не изсъхнало мастилото, а вече се случват нещата написани вътре. Заиграването на президента с всички „хвърли“ и неговата институция в общия казан на омразата. Толкова си права за всичко, че този път бих искала да не е така, защото Сидеров яхнал тази омраза и желанието за мъст у хората пак ще намери последователи, за жалост. Дано този път бъдеш чута, там където трябва, защото средата на март ей сега ще дойде. Няма да е лесно на Премиера да прочисти местните структури, защото всички знаем, че без санкция от столицата нищо не става, важното е да разбере, кой от най-близките му хора се е заиграл и е станал пионка в чужди ръце, а събитията показват, че може би не е само един. Като приемем, че всички ще плащаме за това, което се вихри в момента, Ани е права, трябва да се концентрираме какво можем да направим, тези които разбираме, че с омраза и унищожаване на всички институции не се гради нещо добро. И накрая, иска ми се да вярвам, че Възкресение Христово, който е една седмица преди изборите, ще ни пречисти духовно, и ще възкреси доброто у тези, които вярват в това. Бих завършила, Бог да пази България и всички българи!

  • Светлана Тилкова - Алена
   +4
   Vote -1 Vote +1
   Светлана Тилкова - Алена
   | коментари (280)
   15 април 2013 в 16:50

   Здравей, скъпа Криси!

   Аз ще започна с Бог да пази България, защото тепърва, месец след назначението на служебното правителство, нещата загрубяват при това жестоко и неочаквано. Няма как непрекъснато да гледаме по новините агресивната кампания на политиците. Не стигаше Сидеров, но сега и Станишев върви по негови път, както добавим и други нови парти и формации дето говорят, че кръв ще се лее и че през ноември България ще изживее нова революция, а също протестиращите, които нямаха политически искания и желаеха само да присъстват на заседанията на парламента, но сега са в листите на разни партии, никак не сме в благоприятна позиция.

   Докато не бъде блокирана омразата и злобата, с която ни заливат и кампанията не стане умерена, вместо агресивна, шанс да проявим разум на изборите не виждам.

   А дали ще ме чуят и аз не знам, въпреки че има хора, които са предатели, но се прикриват зад маската на приятели и са трудно разпознаваеми. Има и самозабравили се хора, които не чуват съвети, без значение кой им ги дава.

   Ето защо не ни остава нищо друго освен да чакаме, защото лично аз се уморих, признавам си и никак не ми е лесно, че вместо да четат между редовете, се опитват да ме изкарат пристрастна, вместо да приемат, че просто съм реалист.

   Поздрави
   Алена

 3. +1
  Vote -1 Vote +1
  irina1000
  | коментари (51)
  2 март 2013 в 11:17

  Здравейте и честита Баба Марта!
  Напълно се присъединявам към думите на Ани. Това интервю ми донесе лъч светлина и надежда,а вече и повече вяра,че негативните действия са поправими.
  Аз гледах и 2-та акта по телевизията. Но,не ме впечатлиха изобщо.За мен чучелото си е просто едно чучело,а Конституцията една хартийка,на която очевидно никой не обръща внимание и не я приема за символ на каквото и да било. В изблик на гняв,мисля,че всеки е способен на тези деяния. Аз също,просто защото и през ум няма да ми мине,че изгарянето на някакво чучело или някаква хартия може да има последствия. В най-добрия случай щях да реша,че може аз да поуча някакво наказание,но в никакъв случай няма да се досетя,че навреждам и на други хора.
  Нямам намерение да оправдвам никого,но ето защо не мога и да укорявам тези хора. Съмнявам се,че са осъзнавали какво точно правят.
  Въпросът ми е дали самата концентрация на негативна енергия върху чучелото и Конституцията водят до кармична разплата впоследствие? Тези актове за вид магия ли се възприемат от незримия свят? Или колективната негативна мисъл-форма ще повляие негативно?
  Честно казано съм чувала за магии с кукли,но даже и да мразя някого,не бих изгорила „негова“ кукла. Не вярвам,че ще има какъвто и да било ефект върху него,а само ще изхабя време и материал. Това се отнася и за „позитивните“ магически ритуали за любов,здраве,пари,развързване на късмет и т.н…не вярвам,че всичко е толкова лесно,колкото се опитват да ни внушат „маговете“.
  Благодаря много за всички знания,които споделяте с нас.
  С уважение,
  Ирина

  • +5
   Vote -1 Vote +1
   kris
   | коментари (10)
   2 март 2013 в 13:22

   Незнанието не оправдава действията ни, които вършим и тука не говоря за света на незримото, който за по-голямата част от обществото е нещо несъществуващо. Тука Алена ще отговори. Говоря за липсата на уважение към институциите и докато мислим, че Конституцията е „хартийка“, знамето е плат, нищо хубаво няма да ни се случи. Промяната трябва да стане във всеки от нас за да дойдат и хубавите дни, а това е дълъг път според мен.
   Честита Баба Марта на всички!

   • Светлана Тилкова - Алена
    +3
    Vote -1 Vote +1
    Светлана Тилкова - Алена
    | коментари (280)
    15 април 2013 в 16:53

    Ще отговоря и на двете!

    Именно неуважението към институциите и законите е най-големия проблем за България, а горенето на чучела и Конституция не е безобиден акт, а вреден за всички нас. Време е да променим самите себе си, а другата промяна ще е лесна, но преди това трябва да приеме, че след като има правова държава и закони, те трябва да се спазват и уважават.

    Поздрави
    Алена

 4. +1
  Vote -1 Vote +1
  sonya_sip
  | коментари (22)
  2 март 2013 в 16:04

  ….притеснява ме това,което казвате,че сами си навличаме проклятия и енергийни въздействия, но нали всеки сам носи последствията от действията си-явно не е съвсем така!Няма страдание без радост,няма лошо без добро,те вървят ръка за ръка.Петър Дънов е казал“Няма необратими неща“, т.е. можем да омилостивим Съдбата или както вие казвате да изчистим кармата си.

  • Светлана Тилкова - Алена
   +2
   Vote -1 Vote +1
   Светлана Тилкова - Алена
   | коментари (280)
   15 април 2013 в 16:56

   В този случай индивидуалната карма на всеки от нас се смесва с колективната карма на държавата. Има в сайта материал по темата. Прочети го и ще ти стане ясно за какво иде реч.

   Поздрави
   Алена

 5. Vladimir
  +6
  Vote -1 Vote +1
  Vladimir
  | коментари (26)
  2 март 2013 в 21:57

  Съгласявам се с мнението на потребителя kris. С подобни действия сами накърняваме собственото си право да искаме повече от това, което е сега, за нашата България. Преди интервюто да се появи на сайта, гледах от репортажите на телевизиите кадри излъчващи демонстративни палежи на Конституцията. Помислих си: „Браво, бе, големи сте герои!“ Всеки може да стори това, но замисляли ли сте се защо досега не ви е даже минавало през главата? Ами отговорът е равнозначен. Някой ако си мисли, че като изгори конституцията или отиде на улицата да протестира с плакати на Левски и Ботев, за да се направи на родолюбец, дали така наистина показва уважение към далите си живота за свободата на страната българи или точно обратното? Моля те, коментирай Алена! По мое мнение двете неща си приличат, макар да не се горят изображенията, и слава богу. Ще кажа защо си приличат. Първо: В добавка с плакатите на именити революционери протестиращите внушават, че пак сме в робство, като турското, и трябва да се надигнем, да яхнем пушкалата и да се лее кръвопролитие. Второ: ликовете се използват от протестиращите не да почетат героите от по-новата българска история, а да ги унизят. Знам, че може да остана неразбран, но аз така ги виждам нещата С показността на техните ликове, дали го съзнават или не, но на мен ми изглежда на опит за съревнование. „Ето, аз съм като Левски, като Ботев! Вижте ме и си спомнете за тях, за да видите приликата. Тя е в
  сегашната ситуация, в мен самият!“ Това е остра проява на неуважение и към историята, незачитане на жервите, на страданието на всички знайни и незнайни преди нас, към убитите и унижавани сънародници в робството на османлиите. Тези хора за мен са смешни. Те не съзнават, че времената са други, че не може да си позволяваш такова своеволие, ако ще днес да нямаш пари за заведение или дори кафе. Та с кръвта на нашите предци е заплатена свободата. Факт е обаче, че мнозина от нас живеят в друго робство, удобно и самодоволно, и то се намира в главите им – невежеството.

 6. +1
  Vote -1 Vote +1
  Екатерина Вълчанова
  | коментари (13)
  5 март 2013 в 19:45

  Привет Алена!
  Моля те, ако имаш време и желание бих искала да прочета статия написана от теб за живота и делото на Левски, като коментираш всичко и от кармична гледна точка.Прероден ли е вече или не? Интересува ме всичко :)
  Благодаря ти!

 7. Vote -1 Vote +1
  maraj
  | коментари (2)
  13 март 2013 в 2:58

  Привет Алена,

  Кармичната астрология е неразорана целина. Закона на кармата е ясен. По принцип планетите ,които свързвам с кармата са Сатурн , Плутон и Луната. Тук включвам и нодалната ос. В картата на Борисов /натал/ възлите са в 10градус по оста Овен-Везни.
  Към момента има апликиращ аспект по транзит на Уран, който се готви за съвпад с опашката на дракона. От друга страна Плутон , който квадратира нодалната ос от знака на Козирог при това е пред сянката на ретроградната си фаза.
  В тази връзка искам да попитам за твоето становище по отношение на кармичната разплата в картата на Борисов?
  Аз лично мисля, че това е сериозен период на изпитания. И не вярвам в бляскавото бъдеще и нов мандат на Б.Борисов.
  Ще се радвам да прочета коментара ти…
  Желая ти хармония…,светлина и здраве!
  Поздрави:
  Марая

  • Светлана Тилкова - Алена
   +1
   Vote -1 Vote +1
   Светлана Тилкова - Алена
   | коментари (280)
   15 април 2013 в 17:01

   За съжаление не е точно така. За кармична астрология мога да говоря аз, защото тя е свързана изключително с преражданията на хората, с историята на всяка една държава и на планетата.

   Популярната кармична астрология е всъщност астрология на кармата, създадена по емпиричен път от мои колеги, които по 30-40 години са изследвали тази област и са достигнали до съответните обобщения. Ето защо е редно да се внимава с тези тълкувания, заради знанията, които не мога да предан на моите ученици, след като са свързани с дарбата, в която съм се родила.

   А за Борисов няма как да коментирам лични неща, още повече, че те са свързани точен час на раждане. Иначе наталната карта не е вярна.
   Всичко, което поднасям публично не носи информация, която може да навреди на личност.

   Поздрави

   Алена

 8. +2
  Vote -1 Vote +1
  maraj
  | коментари (2)
  13 март 2013 в 3:14

  Честито ни ново служебно правителство!

  Останах приятно изненадана от факта, че новия премиер на Р.България е стрелец по тропическия зодиак , при това със Слънце в последната декада на знака. Меркурий вероятно е ситуиран във втората декада..,а мястото на Луната …няма как да се знае.:-)
  Впечатли ме , че следващия след Слънчевия Близнак е Слънчевия Стрелец.
  Доста често за Стрелеца казват, че е нетактичен…,прям, директен. По принцип не спестява нищо. А видно става дума за потомствен дипломат , наред с това и добре образован. Има нещо в него..,което напомня за козирог или дева. Сякаш тези асценденти биха му подхождали.
  От мунданна гледна точка оста 3-ти и 9-ти дом доколкото знам, се свързва не само с образованието, пътуванията близки и далечни…,не само с комуникациите , но и с мислите и мъдростта. Според теб Алена…подходящ ли беше периода за избор на кабинет от астрологична гледна точка при Юпитер в Близнаци /знак на заточение за планетата/ и не по-малкото „зло“ Меркурий в Риби в ретроградна фаза…Всички знаем , че двете планети са диспозитори на Стрелец и Близнаци. И дали от друга страмна , това не е знак на ВСЕЛЕНАТА..,че всяка планета може да се изяви в знаците на своето падение и заточение както никой не предполага…и с по-голяма мъдрост, отколкото..когато е поставена на трон или в екзалтация?
  Дипломацията е тема на Юпитер..,но някак си в знака Близнаци не мисля,че е приоритет.
  Ще се радвам да прочета мнението ти…
  С пожелание за хубав и усмихнат ден!
  Поздрави:
  Марая

  • Светлана Тилкова - Алена
   +2
   Vote -1 Vote +1
   Светлана Тилкова - Алена
   | коментари (280)
   15 април 2013 в 17:10

   Всичко, което си написала има и други тълкувания, но тук няма как да давам уроци по астрология.
   За целта имам задочен курс, астрологично дружество и семинари, където правя тези тълкувания. Запазвам твоя текст и може да го превърна в доклад за някои от следващите семинари, още повече, че тук отново се тълкуват композитни дати, не само на един човек и един знак, а на всички членове на правителството, докато се достигне до една глобална, която води до тълкуванията, които правя.

   А факта, че една планета е в падение или заточение не е гаранция че няма изява, която да води до глобални промени. Освен това няма как да бъде направена такава прогноза без неподвижните звезди и астероидите, както и без зодиакалните съзвездия, свързани с Галактическия център. Все знания, които са за професионалисти, а в моя курс ще се изучават в пето ниво.

   Поздрави
   Алена


Вашият коментар

Трябва да влезете в акаунта си за да оставите коментар.